IT-omscholing-make-IT-Work11-1

Het team

Op deze pagina kunt u meer lezen over het ondersteunende team van Make IT Work. Een deel van dit team bestaat uit staf, die ervoor zorgt dat het project mogelijk wordt gemaakt, en het andere deel van het team bestaat uit docenten

Ronald-1

Ronald Kleijn - Projectleider

Ronald is projectleider van Make IT Work. Hij houdt zich bezig met alle zaken omrent het project, zoals onderwijs, werving en selectie en het aantrekken van nieuwe bedrijven. Ronald is lang docent geweest bij de opleiding HBO-ICT, maar richt zich nu volledig op Make IT Work. 

 

"Ik vind het erg leuk om te zien dat degene die het project volgen en afronden een nieuwe carrière kunnen starten."

Michel

Michel Mercera - Docent

Michel is ruim een jaar docent bij Make IT Work en verzorgt de vakken Programmering en Object Oriented Programming 1. 

 

"Wat ik fascinerend vind aan het lesgeven bij Make IT Work is om van dichtbij mee te maken wat een goede dosis motivatie en enthousiasme voor resultaten kan oogsten. De studenten komen soms met nul programmeerervaring binnen, maar zijn na een paar dagen al in staat om kleine problemen te vertalen naar een werkend stukje programmeercode."

Huub

Huub van Thienen - Docent

Huub is docent bij de opleiding HBO-ICT en hoofddocent van Make IT Work. Hij geeft alle vakken binnen de richting Software Engineering, zoals: OOP2 en Datastructures. Huub heeft alle vakken opgericht, samen met projectleider Ronald Kleijn.

Baukje1

Baukje Vetter - Accountmanager

Baukje is accountmanager van Make IT Work en verantwoordelijk voor het recruitment (werving en selectie kandidaten) en sales voor het behoud en binnenhalen van (nieuwe) bedrijven.

 

“Met passie, power en pride werken met elkaar aan iets moois.”

 

 

Julene

Julene Kaandorp - Communicatiemedewerker

Julene is marketing- en communicatiemedewerkster binnen Make IT Work. Ze denkt na over marketing- en communicatiestrategieën, bedenkt en organiseert evenementen en communiceert met de verschillende publieksgroepen van Make IT Work.

 

"Ik vind het mooi om te zien dat mensen een sprong in het duister maken door zich om te laten scholen via Make IT Work. Dat vind ik knap."