header-news

Terugblik werkgeversmarkt december 2017

Woensdag 13 december vond de werkgeversmarkt plaats. Deze werkgeversmarkt richtte zich op de omscholingsrichtingen Cyber Security, Business Analytics en Software Engineering

De voorbereidingsdag vond plaats op woensdag 7 december op de Hogeschool van Amsterdam. Op deze dag werden geïnteresseerde kandidaten, die door de Harver selectietool gekomen zijn, voorzien van informatie over de inhoud van het omscholingstraject. Kandidaten kregen een sollicitatieworkshop, een motivatietraining en een algemene toespraak van projectleider Baukje Vetter. De kandidaten die aanwezig waren op de voorbereidingsdag, waren allen uitgenodigd voor de werkgeversmarkt van 13 december.

 

Er waren in totaal 124 kandidaten en 26 werkgevers aanwezig op de werkgeversmarkt. De kandidaten waren verdeeld in twee groepen. De werkgeversmarkt draaide ook deze keer weer om speeddatingKandidaten hadden twaalf minuten per ronde om met een werkgever in gesprek te gaan, voordat de gong klonk en het tijd was om door te gaan naar de volgende werkgever. Op deze manier was het voor iedereen mogelijk om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Afsluitend vond er een borrel plaats, waar werkgevers en kandidaten nog even na konden praten.