header-news

Deelnemende bedrijven cohort 11

Hieronder kunt u de bedrijven vinden die aanwezig zijn op de werkgeversmarkt van 13 december op de Hogeschool van Amsterdam

Estreme-1

Estreme

ESTREME neemt de technische details van applicatie-integratie uit handen en heeft als missie om de beste oplossingen te bieden bij het ontsluiten, integreren en koppelen van data aan hun klanten. 

Lees verder
Ajilon Young Professionals-1

Ajilon Young Professionals

Ajilon Young Professionals werkt aan duurzame verbintenissen tussen organisaties en talent en verbindt generaties met elkaar en laat ambities elkaar versterken.

Lees verder
iSense

iSense

iSense werkt iedere dag aan het succes en geluk van mens en organisatie. Zij geloven in een aanpak die jou aan een nieuwe baan helpt welke uitstekend bij je past, nu en in de toekomst.

Lees verder
Sopra Banking 1

Sopra Banking

Sopra Banking is a multi-facetted IT consultant, specialized in finance as well as in IT.

Lees verder
HVA logo-1

Hogeschool van Amsterdam

Binnen de opleiding HBO-ICT van de Hogeschool van Amsterdam leidt een enthousiast docententeam studenten op in de richtingen System & Network Engineering/Cybersecurity, Game Development, Technische Informatica, Software Engineering en Business IT & Management.

Lees verder
XCESS

XCESS

XCESS: IT dienstverlener voor cloud based business webapplicaties en apps met C#/.NET/SQL en geavanceerde AFAS Profit koppelingen en add-ons

Lees verder
keylane

Keylane

Keylane is marktleider op het gebied van softwareontwikkeling voor de verzekerings- en pensioenbranche.

Lees verder
Seeburger

SEEBURGER

SEEBURGER is marktleider op het gebied van complexe integratie oplossingen voor onder andere het EDI/B2B Ecosysteem, API Management en Secure File Exchange in zowel de Cloud als ook On-Premise omgevingen.

Lees verder
MobPro

MobPro

De grootste mobile advertising speler in Nederland voor merken als Unilever, ING, Parkmobile en Heineken.

Lees verder
DutchWorkz transparat

DutchWorkz

DutchWorkz is een persoonlijk bedrijf met enthousiaste Microsoft professionals

Lees verder